20.6.2017

Mitenkäs tässä näin pääsi käymään..

Mulla on taas useampiakin aiheita mielessä, mistä voisin kirjoittaa, mutta otetaas tällä kertaa tämä: minä ja mun hyvinkin kausittainen naisellisuuteni. Ne ketkä tuntee mut hyvin tietää, etten oo tässä aikuisiällä ollut mitenkään kauhean kova laittautumaan. Siis meikkaamaan taikka laittamaan hiuksia, ylipäätään mitään sellaista. En koulussa/töissä, en vapaalla, enkä pahemmin viihteelle lähtiessäkään. Tyylikin on ollut enimmälti sellainen rennon löysä, joka juontaa juurensa yläasteella alkaneeseen suomiräpin kuunteluun. Nykyään voisi sanoa että mukavuudenhaluisuus isolti syynä, sekä käytännöllisyys. Mutta kyllä mä silti vaatteilla tuon itseäni jotenkin ilmi, sitä sievempääkin puolta. Ja heitän piupaut sillä vanhalla sanonnalla, että rumat ne vaatteilla koreilee. Pah!

Niin, tämä mun kausinaisellisuus. Taikka kuten itse tapaan sanoa, tyttöily. Välillä se on liittynyt vaatteisiin ja kenkiin, välillä koruihin. Tällä kertaa se liittyy sekä vaatteisiin että meikkeihin. Tyyliin ylipäätään, mutta ennen kaikkea tuohon meikkipuoleen. Aika usein menee sillein, että talvella tahtoo rentouspuoli voittaa, ja kesällä sitten alkaa naisellinenkin puoli kukoistaa. Lisäksi koen, tai tunnen, olevani sukupuolijoustava. Gender fluid, jos sallitte. On päiviä, jolloin haluan olla täysin tyttö, ja päiviä jolloin haluan pukeutua selkeästi poikamaiseksi. Sellainen minä olen, monine puolineni.


Luottotuotteeni. En käytä meikkivoiteita enkä puutereita pahemmin, yleensä vain tätä,
sekä kevyessä että runsaammassa meikissä. Harmikseni tätä ei vain enää taideta valmistaa.
Kuitenkin siis, tuossa kevättalvella mun sukulaistyttö liitti mut Facebookissa Nordic Style & Beauty-nimiseen ryhmään, ja sehän oli menoa se. Aikani siellä katselin ja lueskelin eri asioista, esimerkiksi muiden kokemuksista erilaisista meikkijutuista. Pikkuhiljaa alkoi herätä mielenkiinto sellaisiinkin tuotteisiin, joita en ole ikinä aiemmin edes harkinnut hankkivani. Eli hups! Arvatkaa vaan miltä mun meikkivarasto tällä hetkellä näyttää. On uusia tuotteita niin silmille, huulille kuin koko kasvoillekin. Pohjustustuotteita ripsiväreille, luomiväreille sekä huulipunille. Eräästä ystävästä kaikkein yllättävin oli kuitenkin highlighter. Oi kyllä. Minulla, joka useimmiten aamulla vain kampaan naamani ja that's it. Kulmakarvojakin muotoilen yleensä saksilla. Yep.

 
Kaikenmoista huulille tarkoitettua. Ja jos kuvasta saatte selvää,
niin kyllä, värit ovat todella huomattavia ja kaukana naturellista.

Yllä luomiväripaletti, alla highlighter. Nämä sävyt!

Näiden Essencen kynsilakkojen lisäksi löytyy muiden merkkien
lakkoja vähintään yhtä paljon.

KISSin eyelinerin ostin jo talvella,
nämä muut viime aikojen hankintoja.
Kuten huomata saattaa, tuotemerkeistä Essence on tällä hetkellä mun ehdoton ykkössuosikki. Edullisia ja hyviä tuotteita joka lähtöön. Tässä suurin osa lähiaikoina hankkimista tuotteista, joukossa muutama NYXin tuote myös, sekä Dermosilia. Kaikkien näiden hankintojen jälkeen olikin sitten lisäsäilytystilalle tarvetta:


Sain tämän ystävältäni. Eikä tähän mahdu edes kynsilakat,
saatika hiustuotteet. Hups.


Tämä Baby Lips-"kokoelma" on kertynyt pikkuhiljaa, ei tässä kevään aikana.
Ajatellen sitä, että olen nyt aika paljon panostanut taloudellisesti näihin tuotteisiin, niin en mä nyttenkään arkiaamuin vielä meikkaa, sen verran arvostan nukkumista ja rauhaisia aamutoimia. Tai no muutamana aamuna sellaisen naturellin naaman laittanut, luottotuote-voidetta, ripsiväriä ja Baby Lipsiä. Jotta ees vähän näyttää hereillä olevalta, kuten tänä aamuna työhaastattelua varten. Saas nähä nyt kun ainakin heinäkuun olen ihan vaan vapaalla, innostunko aamuisin laittautumaan enemmänkin. Se jää nähtäväksi. Lopuksi pari kuvaa tuotteista ihan naamassakin. Ei ehkä kummoisia, mutta itse ollut näihin tyytyväinen. Näiden myötä, ensi kertaan!


Uskomatonta, mutta totta: koulumeikki viime syksyltä.
Tämä on mulle jo paljon.

Hopiainen silmämeikki muutaman viikon takaa, viihteelle lähtiessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti