21.1.2016

Minä täällä hei.

Jaa niin siis kuka. No minä. Minä, minä, minä. Vuosimallia -88 oleva nuori nainen, joka taas kerran päätti aloittaa blogin. Edellinen ko kuivui kasaan ennen kuin kunnolla käynnistyikään, ja siitä on jo hieman aikaakin (08/2013 viimisin teksti). Nyt taas alkanu tuntua siltä, että jonnekin tätä pään sisältöä pitää saada purettua, ja koen tämän olevan oiva tapa. Tämän, sekä runoilun. Mutta ennen ko alan hirviästi aukoa päätäni, niin kerrotaan nyh kuitenni vähä taustoja jotta vähä tiiätte kenen juttuja luette.

Olen Hämeestä kotoisin mutta tällä hetkellä asustelen itärajan tuntumassa. Jep, kyllä vaan. Kaipuu kotopuoleen on kova, ja kunhan saan opinnot loppuun (toivottavasti tämän vuoden aikana) niin enköhän minä täältä takaisin kotikonnuille jossain vaiheessa pääse. Sikälimikäli tuo toinen tässä asunnossa asuva kaksijalkainen on samaa mieltä, ja jos ei ole niin..noh, päätelkää ihan ihe.

Lähihoitajaks valmistuin 2008, ja siitä lähtien oonkin tahkonnu AMK-maailmassa tavoitteena sosionomin pätevyys. Jooh..yleensähä yliopistotyypit on ikuisuusopiskelijoita, mutta poikkeus vahvistaa säännön. 12/2014 asti olin kirjoilla yhes AMKis tuolla etelämmässä, ja 01/2015 aloitin sitten täällä idässä. Surkuhupaisaa, eikö. Välissä ehdin olla pari kautta töissä päiväkodissakin (08/2012-06/2014), joten sekin söi opintoaikaa. Aina ei asiat mee niiko etukäteen aattelis, mutta en vaan aio luovuttaa tän koulutuksen suhteen. Vaikka siihenni ois ollu mahdollisuus kesällä 2014, ko oisin saanu vakipaikan yhestä toisesta päiväkodista. Joka ois sekin varmasti ollu hieno elämänpolku, mutta on nää uus paikkakunta, uus koulu ja uus ympäristö tuonu paljon hienoja juttuja ja ihmisiä elämään nämäkin.

Moon aikamoinen nysväri (sana, jolla isäni kuvailee minua). Oon siis käsityö-, askartelu-, tuunaus- ja TSI/DIY-ihmisiä (TSI/DIY = Tee-se-itse/Do-it-yourself). Harrastan myös liikuntaa erimoisin jutuin joista (lukko)paini, kahvakuulailu ja tanssi päällimmäisinä juttuina. Tanssissa tällä hetkellä menossa Lavis, sekä kotona tanssin erilaisia tanssipelejä (muun muassa XBoxilla). Viihteen suurkuluttaja myös, paljon tulee katsottua tv-sarjoja ja elokuvia sekä pelattua erilaisia videopelejä. WWE ja UFC myös kovassa huudossa tässa taloudessa. Ja tällä hetkellä tuota Deadpool-leffaa odotellen..

No mutta..oiskohan tässä nyh tälle kerralle jo tarpeeks. Mulla ois ekaan syvällisempäänkin kirjotukseen jo aihe, mutta jospa se jokin toinen päivä. Seuraavaks suuntana siirtyminen soffalle ja PS3-ohjain käteen..luvassa Batman 3: Beyond Gotham. Hieno peli, ennen kaikkea hauska. Joten eipä muuta ko:

See you next time! *armeijatervehdys John Cenan malliin*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti